Barberskum og avisa

Som politikar prøver eg sjølvsagt å få bilete mitt i blad. Desto meir, desto betre. Helst skal eg jo ha noko fornuftig å seie og, gjerne om skole eller miljø.

Den siste tida har eg ikkje vore heilt nøgd. Det har vore dårleg med mediaopptredenar frå mi sie. Eg har tenkt at kanskje er eg ikkje spissformulert nok, at eg må få ein tydelegare bodskap.

Men, ingenting av dette stemmer. Løysninga slo meg i morres medan eg barberte meg. Barberskummet er «stealth» typen. Er det rart eg har flòge under media sin radar. No blir det skjegg, no blir det førstesider. Kan kronprinsen, kan eg!

Barberskummet som gjer at du ikkje vises på mediaradaren
Barberskummet som gjer at du ikkje vises på mediaradaren

2 Replies to “Barberskum og avisa”

  1. Du kommer ikke i media av to årsaker :
    – media i nordnorge stinker, og setter ikke dagsorden.
    – du er en dårlig forteller

    Det siste kan du jo gjøre noe med, noe du f.eks. prøver på og får delvis til med denne bloggen. Du kan alikevel fortelle mer om et nordnorge og troms, som folk er ute etter. Gi en bred karakteristikk på et samfunn som folk kan tro på, sette sin lit til og arbeide sammen mot.

    Du er for detaljoppdatert til at det blir storpolitikk ut av det. Da er det viktigere å rapportere om utforkjøringer, singelfestival og slåssing på byen.

Eg vil gjerne høyre kva du tenkjer.