Veljarane avgjer valet

VG får seg til å skrive i dag at «Venstre kan avgjøre valet». Om det er Årebrotten sjølv eller VG sitt vanvittige utsagn veit eg ikkje. Eg er i alle fall lykkeleg over at korkje Venstre eller Sponheim avgjer valet. Det er opp til veljarane.

Så kan kanskje Venstre måtte velje mellom regjeringsalternativa – det er ei anna sak (litt skremmande det og, forøvrig)

2 Replies to “Veljarane avgjer valet”

  1. Aarebrott klarer å lire av seg mye. Dette er jo nok et eksempel på at hans uttalelser står til Sponheims. De inneholder omtrent like mye fjas – ref. innlegget over.
    Når det gjelder den analysen mannen kommer med så kan man jo konkludere med at sist Venstre prøved seg på noe lignende forsvant de ut av Stortinget – det er jo derfor ingen dum ide om de prøver igjen. Skulle de det viser de jo bare at de overhode ikke har lært noen ting. Venstre velgere er liberalister som tilhører borgelig side.

  2. Her er de nok VG som helst lirer av seg slik tull, Aarebrott kan vel også si mye rart , men å si at venstre kommer til å styre Norge kan jeg ikke i min villeste fantasi tro han har sakt eller ment. Men VG håper nok at Venstre med sine 3% av stemmene skulle ha mere innvirkning på styringa enn FRP med 35 %, går vel klart frem i alt de skriver.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Exit mobile version