Categories
Ikkje politikk Internasjonalt

Merkelege kart

Det finst mange merkelege kart rundt om kring, men så vidt eg veit er det berre ei nettside dedikert til merkelege kart. På http://strangemaps.wordpress.com kan du finne ut at sjølv i dag ser du tydeleg kor grensa mellom Tsar Russland og Tyskland gjekk om du ser på eit kart over stemminga ved siste val.

Eg oppdaga at det finst ein bydel som er planlagt for å likne på Eva Peron.

Visste du at det finst eit Atlas der namna på stadane er oppdatert til det orda faktisk betyr?

Og, ta ein titt på desse to karta om valet i USA.

Bruk litt tid på Strange Maps, det er sida verd. Full av interessant, viktig og total uviktig informasjon.

By Pål Julius Skogholt

Eg heiter Pål Julius Skogholt. Eg er 42år gamal og bur i Tromsø. Eg er leiar i Tromsø SV.

Eg vil gjerne høyre kva du tenkjer.

%d