Dette innlegget har ommentarar.

  1. Kristin Joachimsen

    Hei, gratulerer med seier i MUFer-saken,flott å se at det nytter å stå på, slik støttespillere har vist i åresvis. Jeg håper regjerningen foretar re-vurdering også i Vanunu-saken. UDI hevdet i 2004 at Vanunu oppfylte alle vilkår for å få asyl i Norge, slik Vidar Ystad i BT avslørte 09.04.08. Han avslørte også at innvilgelsen av asyl ble stoppet av daværende kommunalminister Erna Solberg. Politikere fra regjeringspartiene ble opprørte over dette, krevde ny behandling og sa at det skal tungtveiende grunner for å avslå denne. Men også nåværende regjering avslo å gi Vanunu asyl da han sendte ny søknad april08. Men det er ikke for sent å snu. Vanunu venter fortsatt på å bli fri. 21. april får han vite om restriksjonene blir opphevet, eller forlenget et år til. Juristoppropet fra mai i fjor er et solid innspill til hvordan regjeringa kan legge press på saken(http://www.peaceispossible.info/Juristoppropet 080514 Vanunu asyl.pdf).La oss håpe på ny vurdering NÅ!

    1. Einig med deg Kristin. Derfor tok og Troms SV opp Vanunu-saka i debatten på landsmøtet. Denne må vi ikkje glømme.

Eg vil gjerne høyre kva du tenkjer.

Pål Julius Skogholt

Eg heiter Pål Julius Skogholt. Eg er 42år gamal og bur i Tromsø. Eg er leiar i Tromsø SV.