Om vegkvalitet og reklame

Korleis kan det ha seg at lammelåret får same pris i to ulike foretningar, med lår frå to ulike produsentar?

Her har eg prøvd meg på ein videoblogg om kvaliteten på vegane i Tromsø og om kva reklamen eg får i posten seier om makttilhøva i matvarebransjen. Eg håper du tar deg tid til å sjå videoen og gjerne kommentere det eg seier.

2 Replies to “Om vegkvalitet og reklame”

  1. KP sa:

    Bra video. Et initiativ som du kanskje burde støtte er: http://www.fiksgatami.no . Det er en kostnadseffektive måte for folk å melde fra om feil i gatene. Jeg hørte om det på en radiosending for noen uker siden. Veldig interessant måte å få folk til å engasjere seg på
    My recent post Anbudstorget- 40-årig kronisk suicidal med personlighetsforstyrrelse og adferdsvansker Ivar Johansens Nettside

    1. fiksgatami er absolutt eit godt initiativ. Eg kunne tenkt meg liknande opplegg på fleire område, skole og barnehage for eksempel. Men litt vanskelegare å dokumentere ting der

Eg vil gjerne høyre kva du tenkjer.