Buuu og bravo

Bravo til nobelkomiteen som gav oss ein prisvinnar som ikkje gjev oss ein flau smak i munnen slik det var med EU i 2012 og Obama i 2009. No beveger komiteen seg i retning Nobels testamente.

Buuu til den nye regjeringa. Ikkje nok med at dei vil privatisere skolane men dei vil og ta frå oss fisken. Og det vil dei gjere utan å prioritere.

 

Bravo til Suzanne Kaluza som har gjort sitt for å vise kva konsekvensen av den nye regjeringa sin reservasjonsrett for legar vil bety:

Det er lettvint å hevde at saken kan løses ved å avtale bruk av andre leger når behovet oppstår. Ofte sier ikke en kvinne at temaet for timen er prevensjon eller abort når hun bestiller konsultasjon. Da vil hun måtte sendes ut av legekontoret igjen med beskjed om at hun må oppsøke en annen lege for å få hjelp. For en ung kvinne i en sårbar situasjon er dette en unødvendig tilleggsbelastning.

Eit bravo og til til Los Angeles Times som ikkje lenger vil trykke lesarinnlegg frå klimafornektarane:

Simply put, I do my best to keep errors of fact off the letters page; when one does run, a correction is published. Saying «there’s no sign humans have caused climate change» is not stating an opinion, it’s asserting a factual inaccuracy.

Så vil eg berre ønske god helg og avslutte med å spørre som Geir Seljeseth:

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Exit mobile version