Stolt og glad over å bli foreslått på andreplass

Mandag la nominasjonskomiteen fram sitt første forslag til SVs kommunevalliste for Tromsø SV ved kommunevalet i 2015. Lista blir endeleg avgjort den 24. januar. Eg er veldig stolt og glad for å bli foreslått på andreplass på Tromsø SV si liste. Eg gler meg til å gå ut i valkampen og kjempe for skolane i Tromsø,for eit betre miljø og å legge til rette for eit kreativt og verdiskapande næringsliv.

Ingrid Kielland er foreslått som toppkandidat for Tromsø SV. Det trur eg blir bra.

Sist mangla SV 35 stemmar på at eg skulle komme inn i kommunestyret. Grunnen til det var at ho som no er foreslått på førsteplass, Ingrid Marie Kielland fekk fleire personstemmar enn meg. Og, eg skjønnar veljarane godt. Ho er dyktig, grundig og gjev seg aldri. Det treng både byen, kommuen og SV. Det er ikkje utan grunn at ho har kalla bloggen sin for Tromsødama. Med ho som ordførar ville Tromsø få ein ordførar som er meir interessert i politikk  og og byutvikling enn snorklipping.  Her skriv ho godt om sin visjon for Tromsø. Ho blir ein glitrande førstekandidat for SV.

Sist val vart eg som sagt forbigått av ho som stod på tredjeplass når veljarane hadde sagt sist. Eg er «redd» det kjem til å skje denne gongen og. Gunhild Johansen er godt kjent i byen, ein politisk tungvektar med eit vell av erfaring og ei ro når det stormar som gjev tryggleik til andre. Eg er utruleg glad for at ho er med vidare.

Dette er eit fantastisk selskap å vere i, og eit godt lag for Tromsø og SV!

Så, eg er ganske sikker på at SV har potensiale til å gjere eit godt val i Tromsø. Eg trur vi kan få både fire og fem mandat. Målingane tyder i alle fall på framgang.

Eg er i alle fall avhengig av at vi gjer det betre enn sist, for å konkurrere med Ingrid Kielland og Gunhild Johansen om personstemmane blir vanskeleg.

 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Exit mobile version