Categories
Politikk Troms og Tromsø

Nokre glimt frå 1. mai i Tromsø

Det var ei flott 1. maifeiring i Tromsø. Litt kaldt, men kva kan du forvente i Tromsø den første mai. Men lengda på toget, dei gode talane og alle dei gode folka varma. Her er nokre bilde frå dagen.

Categories
Politikk Troms og Tromsø

Glimt frå 1. mai i Tromsø 2015

Det var ein fantastisk dag i Tromsø. 2000 menneske i tog for ein meir solidarisk politikk i landet – og med strålande solkskin. Det er fleire enn på lang tid. Det kan knapt bli betre. 1. mai gjev energi til å stå på dei 19 vekene fram til valet.

SVs Ingrid Marie Kielland hadde ein fantastisk appell om solidaritetsbyen Tromsø. Det er ikkje utan grunn at fana med støtta til Syriske flyktningar var den som samla flest i toget. Samstundes er det ingen tvil om at mange kom til torget og til toget fordi dei er leie av konkurranseutsettinga og privatiseringa i Tromsø. Til hausten skal vi få eit nytt politisk fleirtal.

Og i kveld blir det fest!

Categories
Troms og Tromsø

Nokre glimt frå dagens 1. maifeiring i Tromsø

Categories
Politikk

1. mai

Gratulerer med dagen!

Etterkvart kjem kanskje talen min her.

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.

Categories
Politikk

Stor oppslutning om 1. mai i Tromsø

Kanskje var det det godet vêret, kanskje dei mange gode parolane, eller berre for å treffe folk? Sanneleg om eg veit, men god oppslutning var det. Eg gler meg over det. Her er nokre bilete.